кариери

Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината"

19-11-2018 13:00
Clinica.bg

press@clinica.bg
Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годинатаОтличиха заслужили зъболекари и клиники от цялата страна
Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината", съобщиха организаторите на конкурса.

Д-р Панов заслужи и статуетката „Адмира". Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти. Това е деветото издание на конкурса, а десетки се бориха в него от цялата страна. Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника" получи Дентален център „Ем Дент" - Шумен и „Майл Смайл" – Бургас на д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор от Израел.


С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет"


бе отличена дентална практика на д-р Иванка Обрешкова от град Бургас. Тя получи и специаления приз за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж. Д-р Валентин Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците, което е и специален приз, връчен му за големите заслуги съсловната организация на зъботехниците да стане законово призната.За пръв път в конкурса участваха и представители на Сърбия и Израел
-

д-р Боривойе Чирич и д-р Йоав Мазор. Д-р Чирич получи и наградата за фамилна дентална практика. Всеки номиниран получи индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие". Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов. И двамата са част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство.


Носител на приза „Българска дентална клиника с европейски измерения"


стана „Диамант Дент" на д-р Николай Николов от Пловдив. „Ключът към успеха" - специалната награда от името на Асоциация на денталните мениджъри в България е притежание на д-р Иво Цветков от AVI Dent в Пловдив. Д-р Веселка Христамян, отново от града на тепетата получи наградата „Дентален мениджмънт с отдаденост и сърце". „Дентална практика с ясен фокус и визия за бъдещето" получи „MG Dental clinic" от София на д-р Мариан Грънчев.

„Дентална клиника с най-мащабно реализирани инвестиции"

стана притежание на д-р Красимир Миланова и оглавяваната от него клиника в Русе. Носител на наградата за „Екипен дентален мениджмънт" е д-р Александър Милушев, „ADM dental care studio" и Димитър Шереметски, „Шереметски-Дентал-СМТЛˮ. Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България" се включи асоциацията.Всеки тийнейджър с кариес

Всеки тийнейджър с кариес

На 20 март отбелязахме Световния ден на оралното здраве. Тържественото честване се проведе в Пловдив под мотото „Здравето е култура. Здравето на устата е култура". Какво е състоянието на зъбите на българите, попитахме д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз.

Този месец на вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия" в Стара Загора.

СПРАВОЧНИК
Май 2019