Мерки

Слагат силанти на детските зъбки

14-10-2019 14:25
Кампанията ще продължи до края на ноември 2019 г., съобщиха от БЗССлагат силанти на детските зъбки
Clinica.bg

press@clinica.bg
До края на ноември ще продължи безплатното поставяне на силанти на зъбите на деца от 5 до 8-годишна възраст. Практиката се провежда за поредна година по програма на Министерство на здравеопазването за профилактиката на оралните заболявания.
„Национална програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0-18 годишна възраст в Република България" стартира през

 

Сега ще бъдат обхванати малчуганите от 5 до 8-години. Силантите се поставят безплатно на първите постоянни дъвкателни зъби.


Всеки родител може да посети

кабинетите, след предварително записване при лекар по дентална медицина, който е включен в изпълнението на тази Програма. Имената могат да бъдат намерени, по области и населени места, на уебсайта: www.oralnaprofilaktika.bg, както и да бъдат направени консултации на безплатен телефон: 0800 14 546.


Всеки тийнейджър с кариес

Всеки тийнейджър с кариес

На 20 март отбелязахме Световния ден на оралното здраве. Тържественото честване се проведе в Пловдив под мотото „Здравето е култура. Здравето на устата е култура". Какво е състоянието на зъбите на българите, попитахме д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз.
Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината

Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината"

Отличиха заслужили зъболекари и клиники от цялата страна
Преглед

На вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия"

СПРАВОЧНИК
Очаквате ли партиите да изпълнят предизборните си обещания в сферата на здравеопазването, след като влязат в Парламента?

Март 2023 Предишен Следващ