любопитно

Жена в кома роди

10-01-2019 15:02
Clinica.bg

press@clinica.bg
Жена в кома родиОрганите на реда събират ДНК материал от персонала на американската клиника
Жена, която е в кома от 10 години, роди бебе. Тя е била пациентка на Hacienda, частна клиника близо до Аризона, съобщи CNN. Семейството на жената е шокирано от случилото се. Персоналът отрича да е знаел за бременността на жената. Органите на реда събират образци за ДНК тестове на всички, които работят в клиниката.
История достойна за филм. Така би нарекъл случилото се матадорът на испанското кино Педро Алмодовар. Забременяването на пациентка, която е в кома, силно наподобява сюжета на филма „Говори с нея". И докато в историята, запачетана на филмовата лента, е ясно кой е бащата , в този случай органите на реда издирват именно него.

 

Според семейството на пациентката

болницата има сериозни пропуски в сигурността. Жената от 10 години е в кома. Поради това тя се нуждае от постоянни грижи, а достъп до стаята ѝ се оказва, че имат много хора от персонала. Дали някой от мъжете, които работят там  ще се окаже баща на момченцето, което се роди на 29 декември 2018 години , тепърва полицията ще изяснява. В момента орагните събират образци за ДНК анализ на целия персонал на клиниката.

Бебето, след раждането е имало проблеми

дишането, разказват от болницата. В момента то е добре и е под лекарско наблюдение. По думите на Джон Майлс, който е адвокат на семейството бебето ще има „любящо семейство, което ще се грижи за него".Почитаме покровителя на занаятчиите!

Почитаме покровителя на занаятчиите!

Православната църква почита днес Свети Спиридон Чудотворец

Този месец на вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия" в Стара Загора.

СПРАВОЧНИК
Октомври 2019