Новини

Спасиха мъж прободен от арматура

19-08-2016 12:44
3 часа са оперирали пострадалия лекарите от болница „Света Анна” Спасиха мъж прободен от арматура
Clinica.bg

press@clinica.bg
Строител, пострадал при падане по време на работа, спасиха лекарите от „Света Анна", съобщиха днес от лечебното заведение. 51-годишният мъж е бил прободен от 3-метрово арматурно желязо.
По време на работа на строителен обект, мъжът пада от висока стълба върху арматурно желязоа /F16 мм/, което минава косо през цялото му тяло. Спешна помощ откарва пациента в болницата след като колегите му изрязват с флекс долния край на арматурата.

От Спешното отделение на „Света Анна", след съответните изследвания, пострадалият е насочен веднага за операция. 3 часа комбиниран екип, воден от д-р Славчо Тошев от Клиниката по хирургия и д-р Евгении Нешев от Клиниката по ортопедия и травматология, оперира строителя. Оказва се, че желязото е засегнало само тънкото черво и е счупило няколко тазови кости.

Мъжът вече е изписан и се лекува в домашна обстановка. Предстои му допълнителен преглед за евентуално оперативно лечение на счупванията на тазовите кости, уточниха още от болницата.


В

В "Св. Анна" спасиха бременна и нейното бебе

Животоспасяващата инвазивна процедура на бременна жена, са извършили медиците от болница „Света Анна", съобщиха от лечебното заведение днес.
Видео преглед

По следите на здрaвната реформа с clinica.bg

СПРАВОЧНИК
Според вас в страната има ли нужда от още болници за активно лечение?

Май 2024 Предишен Следващ