кариери

Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината"

19-11-2018 13:00
Отличиха заслужили зъболекари и клиники от цялата странаД-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината
Clinica.bg

press@clinica.bg
Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината", съобщиха организаторите на конкурса.

Д-р Панов заслужи и статуетката „Адмира". Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти. Това е деветото издание на конкурса, а десетки се бориха в него от цялата страна. Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника" получи Дентален център „Ем Дент" - Шумен и „Майл Смайл" – Бургас на д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор от Израел.


С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет"


бе отличена дентална практика на д-р Иванка Обрешкова от град Бургас. Тя получи и специаления приз за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж. Д-р Валентин Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците, което е и специален приз, връчен му за големите заслуги съсловната организация на зъботехниците да стане законово призната.За пръв път в конкурса участваха и представители на Сърбия и Израел
-

д-р Боривойе Чирич и д-р Йоав Мазор. Д-р Чирич получи и наградата за фамилна дентална практика. Всеки номиниран получи индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие". Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов. И двамата са част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство.


Носител на приза „Българска дентална клиника с европейски измерения"


стана „Диамант Дент" на д-р Николай Николов от Пловдив. „Ключът към успеха" - специалната награда от името на Асоциация на денталните мениджъри в България е притежание на д-р Иво Цветков от AVI Dent в Пловдив. Д-р Веселка Христамян, отново от града на тепетата получи наградата „Дентален мениджмънт с отдаденост и сърце". „Дентална практика с ясен фокус и визия за бъдещето" получи „MG Dental clinic" от София на д-р Мариан Грънчев.

„Дентална клиника с най-мащабно реализирани инвестиции"

стана притежание на д-р Красимир Миланова и оглавяваната от него клиника в Русе. Носител на наградата за „Екипен дентален мениджмънт" е д-р Александър Милушев, „ADM dental care studio" и Димитър Шереметски, „Шереметски-Дентал-СМТЛˮ. Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България" се включи асоциацията.


Слагат силанти на детските зъбки

Слагат силанти на детските зъбки

Кампанията ще продължи до края на ноември 2019 г., съобщиха от БЗС
Всеки тийнейджър с кариес

Всеки тийнейджър с кариес

На 20 март отбелязахме Световния ден на оралното здраве. Тържественото честване се проведе в Пловдив под мотото „Здравето е култура. Здравето на устата е култура". Какво е състоянието на зъбите на българите, попитахме д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз.
Видео преглед

По следите на здрaвната реформа с clinica.bg

СПРАВОЧНИК
Юли 2024 Предишен Следващ