Бялата лястовица

Търсят още хиляда лева за д-р Иванова

13-08-2018 15:49
В каузата за спасяването й се включиха и лекари от чужбина, от Асоциацията на университетските болници в България дариха 3 хил.лв. Търсят още хиляда лева за д-р Иванова
Мила
Мила
Мишева
mila.misheva@gmail.com
Търсят се още хиляда лева за лечението на пострадалата д-р Ирена Иванова. До момента по дарителската сметка са събрани 19 хил. лв. при необходими 20 000, обявиха от Александровска болница за clinica.bg. Съпричастност към колежката си са проявили включително и лекари от чужбина, които са дарили средства за нея.

Д-р Иванова пострада през юли при тежък инцидент, при който падна от седмия етаж от жилищен блок в столицата. Тя бе настанена в Централната реанимация в "Пирогов" в изключително тежко състояние и с множество травми. Докторите в спешната болница продължават да се грижат за стабилизирането й.  Лекарката е на 35 години и работи в УМБАЛ "Александровска" и "Токуда", а
а
преди това-в Спешна помощ.

Съвсем доскоро тя бе от другата страна на този фронт редом с колегите си. Te са плътно до нея и са единодушни в оценката си за нея, че тя е не само прекрасен и грижовен лекар, но и човек. Сега обаче тя се нуждае от подкрепа.
Общата необходима сума от 20 хил. лв. е за медицински консумативи, които не се поемат от здравната каса. Своят принос в каузата дадоха и от Асоциацията на университетските болници в България.

Те дариха 3 хил. лв. за д-р Иванова.

Toва е второто дарение от страна на лекарски организации, от 2 август насам, когато се обяви кампанията. Първото беше от Столичната лекарска колегия, откъдето преведоха 5000 лв. по дарителската сметка. За лечението й се организира и кръводарителска акция в "Пирогов", в която се включиха десетки хора.

ПОМОГНЕТЕ И ВИЕ!

Дарителската кампания за събиране на средства за лечението на д-р Иванова продължава. Дарения продължават да се събират по сметката на Фондация „Направи добро – Александровска" в Сосиете Женерал Експрес Банк - BG18TTBB94001527624447 за д-р Ирена Иванова.

Д-р Иванова е по-добре

Д-р Иванова е по-добре

Лекари от 14 специалности са участвали в спасяването й досега, казаха от Пирогов

Десетки дариха кръв в  „Пирогов“

Десетки дариха кръв в „Пирогов“

Инициативата е за лечението на д-р Иванова и други пациенти на лечебното заведение
Дари кръв за д-р Иванова

Дари кръв за д-р Иванова

Акцията е днес, доброволци могат да се присъединят към пироговските лекари от 17 до 19 часа
Когато милосърдието се нуждае от помощ

Когато милосърдието се нуждае от помощ

Често си казваме, че животът ни е труден и затова няма как да запазим доброто в себе си. Д-р Ирена Иванова явно е пълно опровержение на тази теза. Ще й помогнем ли да продължи!

 Лекари дават 5 хил. за д-р Иванова

Лекари дават 5 хил. за д-р Иванова

Сумата ще бъде заделена от Фонд "Взаимопомощ" на Столичната колегия
Събират пари за лекарката от „Александровска“

Събират пари за лекарката от „Александровска“

Лечението на пострадалата д-р Иванова изисква медицински консумативи, които не се покриват от НЗОК
Видео преглед

По следите на здрaвната реформа с clinica.bg

СПРАВОЧНИК
Юли 2024 Предишен Следващ