Бялата лястовица

Деца спасяват недоносени бебета с капачки

13-04-2018 08:40
Мила
Мила
Мишева
mila.misheva@gmail.com
Деца спасяват недоносени бебета с капачкиУчениците от 119 СУ събраха 83.5 кг., за да се купят кувьози на малчуганите
Добрият пример, благородната кауза и героите на деня, които често остават извън светлините на прожекторите. За това ще ви разказваме в новата си рубрика "Бялата лястовица". Искаме тя да стане "посланикът" на добрите дела, които ни дават надеждата, че заедно можем повече. Очакваме от вас да станете част от нея, като ни изпращате новини, посветени на благородните дела и инициативи в сферата на здравеопазването, образованието и социалната система. Очакваме ги на press@clinica.bg. Нека заедно покажем по-доброто лице на българите.
Деца събраха 83.5 кг капачки в името на добра кауза. Учениците от 119 СУ „Академик Михаил Арнаудов" се включиха в благотворителната инициатива „Дари пластмасови капачки – спаси недоносено бебе"! Кампанията има за цел да се съберат пластмасови капачки, средствата, от които ще послужат за закупуване на кувьози на недоносени бебета.

Децата от училище са изключително щастливи

от факта, че са част от подобна благотворителна кауза, разказа директорът на училището Диян Стаматов. Той допълни, че учениците са предали капачките в сряда. Всички преподаватели от 119 СУ и много родители също подкрепят инициативата.
„Училището не за първи път се организира в събирането на капачки. За в бъдеще предстоят още много подобни дарения и подкрепа на благородни каузи", обясни още директорът.


Човек дари 5 хил., за да спасят младеж

Човек дари 5 хил., за да спасят младеж

11 хил. лв. струва медицинското изделие, от което се нуждаеше, но не се покрива напълно от касата, обясниха от Александровска болница

Шарената къща - дом за големи деца

Шарената къща - дом за големи деца

Една от най-тежките травми на децата от домове е, че хората се появяват и изчезват от живота им, казва Владимир Иванов

Този месец на вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия" в Стара Загора.

СПРАВОЧНИК
Март 2019