Старт

Конкурсът ни започна, очакваме вашите есета

09-03-2018 08:01
Clinica.bg

press@clinica.bg
Конкурсът ни започна, очакваме вашите есетаВсеки професионалист по здравни грижи може да ни пише кои са предизвикателствата да работи в България до края на април
Да си специалист по здравни грижи в България определено е предизвикателство. Хиляди професионалисти обаче продължават да си го причиняват ежедневно. Защо е така, какво ви задържа тук и какво трябва да се промени очакваме да споделите в конкурса за есе на Clinica.bg и БАПЗГ "Предизвикателството да работя в България". Той стартира на 1 март, а крайният срок за участие в 30 април.
Тримата най-добри автори ще получат награда и възможност да участват в курсове за дистанционно обучение по избор в платформата на Българската асоциаиця на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ). Есетата може да пратите на електронната поща konkursclinica@gmail.com, те ще бъдат публикувани на сайта clinica.bg, а победителите ще бъдат обявени на Международния ден на сестринството - 12 май. Какви са изискванията към участниците и формата на есетата може да видите тук. Пожелаваме ви успех и очакваме вашите работи!


Предвизвикателството да работя в България

Предвизвикателството да работя в България

Clinica.bg и БАПЗГ раздават награди за най-добрите есета по темата

 

 

ОНКОЛОГИЯ

ИН ВИТРО

НЕВРОЛОГИЯ

КАРДИОЛОГИЯ

 

Кои са болниците, където може да намерите помощ в случай на нужда, може да научите тук. 

Този месец на вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия" в Стара Загора.

СПРАВОЧНИК
Как се борите с пролетната умора?

Март 2018