Акупунктура без игли

21-06-2016 15:00
Акупунктура без иглиМного спортисти са почитатели на нанолепенките
През 2004 г. в САЩ молекулярният биолог д-р Дейвид Шмид изобретява нанолепенките LifeWave. Днес лепенките се използват в 121 държави, като от 2012 г. са налични и в България.

Малките самозалепващи се лепенки за еднократна употреба са проектирани така, че постигат "комуникация" с клетката, без през кожата да прониква някакво вещество в тялото. Доказателство за това е и фактът, че те действат и при поставяне върху гипс при счупвания, превръзки, обувки или през дрехите.

Лепенките активират и стимулират акупунктурните точки (местата на използваните до сега акупунктурни игли), усилват и балансират енергийния поток в тялото чрез свързващите меридиани и въздействат на организма на клетъчно ниво.

За уникалните "медицински устройства", съчетаващи съвременната научна бионанотехнология и източната медицина (акупунктурата), разказва д-р Дора Георгиева, която вече успешно ги прилага в България от няколко години.

Д-р Георгиева специализира и преподава традиционна китайска медицина. Преподавател е по съвременно и алтернативно лечение на остра и хронична болка. Специалист е по електропунктура – изследване на толерантността ни към храни с компютърен тест, популярен като Вега тест.От какво са изградени лепенките?
Съставът им е: аминокиселини, захари, вода и стабилизиран кислород. Иновацията тук са бионанокристалите, с помощта на които молекулата се преструктурира. 


Как действат?

Енергийното човешко тяло представлява невидима мрежа, намираща се до 2,5 см от повърхността на кожата. Трудно е да си го представим. Самото тяло генерира електромагнитни честоти . Направените с тази технология нанолепенки се задействат от електромагнитното поле на тялото и в отговор активират (чрез акупунктурните точки) меридианите, на които те са поставени. Чрез меридианите те достигат бързо до съответните мозъчни структури. А тяхното активиране води до стимулиране на различните оздравителни процеси в организма.

 

Новата бионанокристална технология работи на принципа на акупунктурата - стимулира процесите в организма. Пачовете активират акупунктурните точки, стимулират електромагнитното биополе и балансират енергийния поток на тялото. По естествен начин стимулират функциите на организма.


Акупунтуристите са поставяли акупунктурните игли в същите зони, които са използвали древните Египетски лечители при лечението с минерали. Сега използваме тези акупунктурни точки, но... с нанолепенките.


Създадени са 7 различни вида лепенки, като всеки от тях е с уникална молекулна структура и стимулират с различна честота акупунктурните точки. Именно зададената честота на всеки вид лепенки е тази, която предизвиква специфичен биофизиологичен отговор на организма, когато се поставят върху кожата на тялото, даже и на една и съща акупунктурна точка.


Регулиране на теглото

Един от видовете лепенки контролира апетита, метаболизма, теглото, нощния глад, желанието за сладко. Създава чувство за ситост, подпомага изгарянето на мазнините и увеличаването на мускулната маса, намалява телесното тегло. Регулира и контролира апетита, както при наднормено тегло, така и при анорексия и булимия. Премахва горещите вълни при менопауза - балансира хормоните.


Живот без болка

С друг вид нанолепенки се постига много бързо облекчаване на болката. Болката намалява за няколко минути, тъй като лепенките активират опиатната система на организма – активират хипоталамо-хипофизната система и стимулират секрецията на хормони и биохимични вещества – ендорфини, серотонин, невротрансмитери, които са с много силен обезболяващ ефект.

С голям успех намаляват болките при дискови хернии, дископатии, радикулити, ишиас, междуребрена невралгия, мигрена и главоболия, ставни болки, болки в гърба, болки в шията и рамото, болки в колената, ревматоиден артрит, тенис лакет, херпес зостер, зъбобол, болезнена менструация и др.


Енергия без допинг

Трети вид нанолепенка се справя с хроничната умора и липсата на енергия, с нервността, изтощението и мускулната слабост, като подобряват и имунната с-ма. Индивидуалната издръжливост и мускулната сила се повишава с 30% в рамките на 20 минути, без използването на стимуланти, хормони или анаболи. Лепенките се използват от спортистите в света от 2004 г., както в периодите на подготовка и тренировки, така и по време на самите спортни състезания и в периодите на възстановяване и лечение.
Край на безсънието

Много често прилагана е нанолепенката за подобряване на съня. Това е първото медицинско устройство в света, което е одобрено като лекуващо безсънието.

Лепенката стимулира производството на мелатонин и серотонин, които оформят събуждането/съня и сезонните функции.

С помощта на нанолепенките продължителността на съня се увеличава, намалява с 36%, увеличава се кислородното насищане на клетките, постига се по-добра адаптация на организма при смяна на часовите пояси, намалява хъркането и сънната апнея.


Детоксикация на организма

Друго приложение на нанолепенките е детоксикацията на организма и повишаването на имунитета. , имунитет, дълголетие, красива кожа, добро зрение. С поставянето на дадения вид нанолепенка серумното ниво на глутатиона – най-мощният антиоксидант, който се произвежда от всяка клетка на човешкия организъм и един от най-важните показатели за цялостното ни здраве – се повишава с 300%.

В резултат се неутрализират токсините в организма, поддържа се имунната система, подобрява се зрението. Нанолепенките са единственото средство, увеличаващо производството на глуатион в клетките.


По-дълъг живот на клетката

Друг вид нанолепенка стимулира организма САМ да произвежда по-високи нива на СОБСТВЕН карнозин. Карнозинът удължава живота на клетката и подпомага регенерирането на всички клетки, т.е. забавя стареенето на клетъчно ниво и запазва по-дълго младостта на организма. С много добри резултати е прилагането му при диабет, паркинсон, склероза, старческа дименция, алцхаймер, аутизъм, високо кръвно налягане. Подобрява сексуалните възможности при мъжете. Ефективен е при екземи, псориазис, невродермити. Забавя процесите на стареене на кожата, подобрява плътността и пигментацията на кожата, укрепва изтънелите нокти и коса, забавя процесите на косопад.


Нанолепенка, която връща времето назад

Не на последно място с нанолепенка може да се намали стреса, да се стимулира имунната система, да се неутрализират свободните радикали, да се възстанови и подобри паметта на клетките и да въздейства върху стареенето на ДНК- фрагментацията на ядрото на клетките.

Микровъзпалителните процеси са следствие и симптом на ежедневния стрес и увреждат здравата тъкан. AEON намалява микровъзпалението 10 минути след поставяне.

Клиничните изследвания показват, че след първите 10 минути от поставянето на нанопач AEON се намаляват микровъзпаленията, вътрешните нервни смущения и се постига баланс между централна и вегетативна нервна система.
Нанолепенките могат да се интегрират в медицинската практика като основно или допълнително лечение. Всеки един от нас може сам в къщи, на работа, при пътуване или където се наложи да ги прилага, без да губи време, средства. Необходимо е само да бъде добре информиран за поставянето им на правилните акупунктурни точки. Условие за тяхната ефективност е и приемът на достатъчно количество вода.

Нанолепенките са одобрени от ЕС като средство за въздействие върху акупунктурни точки (зони), регистрирани са от Агенцията за регулиране на безопасност и ефикасност на лекарствените продукти като устройства от клас 1 (т.е. с минимална възможност за вреда), притежават всички необходими сертификати на анти-допинговите агенции.


Нанолепенките НЕ заместват лекарската диагноза, болничното или медикаментозно лечение, но със средствата на бионанотехнологиите могат да намалят или дори да изключат напълно приема на медикаменти.

Напусна ни доц. Иван Златаров

Напусна ни доц. Иван Златаров

От 1997 г. до 2000 г. той заема поста зам.-министър на здравеопазването
Честит празник, медици!

Честит празник, медици!

Днес Църквата почита Св. Иван Рилски Чудотворец, закрилник на българските медици
Да помогнем на Марти

Да помогнем на Марти

Необходими са 120 000 евро за животоспасяваща костномозъчна трансплантация
Мотивират националните консултанти

Мотивират националните консултанти

Целта е те да се отзовават безотказно при спешните случаи, се посочва в мотивите на МЗ
Хероинозависимите близо 10 пъти по-малко

Хероинозависимите близо 10 пъти по-малко

Тенденцията е благодарение на метадоновите програми, казва министър Ананиев
Казус с допълнителните пари за здраве

Казус с допълнителните пари за здраве

Никога не е ставало въпрос за два пъти по 50 млн. лв., средствата не са намалени, казва Кирил Ананиев
Протестът ни е пореден вик на съсловието

Протестът ни е пореден вик на съсловието

Напрежението сред медицинските сестри за пореден път ескалира. Основни причини отново са ниското заплащане и неблагоприятните условия на труд. Затова сестри, медици и синдикати излизат на национален протест на 7 октомври. Какво искат да кажат на властта, защо въпреки това, че правителството два пъти отпусна допълнителни средства, пари за заплати отново няма, попитахме г-жа Милка Василева, председател на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ).
Отчаяни сме от системата на здравеопазване

Отчаяни сме от системата на здравеопазване

Дават се едни пари, които не достигат до нас, някъде се губи нишката, казва Даниела Икимова
Селища без аптеки - с филиали

Селища без аптеки - с филиали

Целта е да се подпомогнат хората от отдалечените населени места, каза проф. Гетов
2 варианта за заплати на сестрите в Карлово

2 варианта за заплати на сестрите в Карлово

През 2020 г. ще бъде гарантирана устойчивост на финансирането на дейностите извън обхвата на задължителното здравно осигуряване, категоричен е Кирил Ананиев
1 2 3 4 5 ... 34 »

Този месец на вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия" в Стара Загора.

СПРАВОЧНИК
Октомври 2019