без контрол

ИИ с първата си енергийна напитка

03-07-2023 15:30
Пускат я на пазара още през това лято, съобщават от компанията производителИИ с първата си енергийна напитка
Clinica.bg

press@clinica.bg

Първата в света енергийна напитка, която е дело изцяло на ИИ (изкуствен интелект) вече e факт. Новият продукт e на Hell Energy, произвежда се в Европа и ще бъде достъпен в над 60 държави по света от лятото на 2023 г. Това съобщиха от Chapter 4 - ПР-агенция на компанията, днес.

Когато производителят възлага на изкуствен интелект да разработи новата енергийна напитка, машината обработва огромно количество информация и формулира най-добрата според него рецепта, обясняват от агенцията.

Според тях ИИ взема предвид не

само очакванията на потребителите от енергийна напитка, но също така приоритизира създаването на превъзходен и още по-харесван продукт. Според машината новата напитка е перфектна и включва обогатяване на енергийната напитка с витамини, аминокиселини и билки.


Новината за създаването на напитка

от ИИ идва на фона на все по-разгорещени дебати в света за мястото на новите технологии и нуждата от регулации. Към момента не са създадени адекватни такива, които да гарантират правата и здравето на хората.

Заради това масовото навлизане на

ИИ в света става много по-бавно от реалната готовност, която има за това IT-индустрията. За проблемите и рисковете в прилагането на ИИ без нужната регулация вече не веднъж предупредиха редица авторитетни организации и личности, включително и СЗО.


ИИ с 5 препоръки към новия здравен министър

ИИ с 5 препоръки към новия здравен министър

Внедряването на единна национална здравноинформационна система е сред тях, липсата й води до намаляване на ефективността и увеличаване на разходите в системата, казва ChatGPT

Не трябва да отричаме ИИ, а да се образоваме

Не трябва да отричаме ИИ, а да се образоваме

Изкуственият интелект (ИИ) чука на вратата ни. Какво представлява той, какво да очакваме и готови ли сме като общество за него, попитахме маг. фарм. Ивайло Петров. 

ИИ може да намали риска от човешки грешки

ИИ може да намали риска от човешки грешки

Но използването му в медицината повдига етични въпроси - например, кой носи отговорност при допускането им от системата, казва ChatGPT

ИИ в здравеопазването – що е то?

ИИ в здравеопазването – що е то?

Неизвестните в приложението и контрола на изкуствения интелект остават много повече от известните, което провокира тревога

Видео преглед

По следите на здрaвната реформа с clinica.bg

СПРАВОЧНИК
Има ли недостиг на инсулин в аптеките?

Март 2024 Предишен Следващ