Кариери

Нови обяви за работа за медици

20-03-2023 12:35
Лекари се търсят в лечебни заведения в Стара Загора, Велико Търново, Бургас и др., става ясно от секцията „Кариери" на БЛСНови обяви за работа за медици
Clinica.bg

press@clinica.bg
Продължава набирането на медицински персонал в страната. Това става ясно от обявите публикувани в секцията „Кариери" на сайта на Българския лекарски съюз.
Както clinica писа, оферти от страна на лечебни заведения имаше и през февруари, а оттогава насам има шест нови оферти. Една от тях е от „Специализирана болница за активно лечение по онкология" в Хасково, където се търсят лекари със специалност „Лъчетерапия" и „Медицинска онкология".

От лечебното заведение предлагат

трудов договор, работа на пълен работен ден и/или на смени по график, основна заплата от 2100 лв. и различни социални придобивки.

МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново, търси да назначи лекар – специалист по хирургия и още един по вътрешни болести за работа в ТЕЛК. Болницата предлага трудов или граждански договор, работа на пълен работен ден и/или на смени по график, атрактивно основно заплащане и допълнително материално стимулиране., както и прозрачно заплаща не и пълно осигуряване и социално битови условия за първата година.

 

В секцията на БЛС има и обява

 

от страна на УМБАЛ „Дева Мария" – Бургас. Лечебното заведение търси да назначи лекар специализант в Клиника по Съдова хирургия срещу трудов договор, работа на пълен работен ден или на смени, заплащане в размер на 3500 лв. в бруто, както и бонуси при постигнати резултати, възможност за обучение, перспективи и професионално развитие.

Трима медици се търсят в МБАЛ „МК Свети Иван Рилски" в Стара Загора. На лечебното заведение е необходим лекар – онколог, като за позицията се предлага трудов договор работа на пълен работен ден или на смени и заплата от 4000 лв.

 

Търсят се и двама лекари без специалност

 

– един за Отделението по ортопедия и травматология и един за Кардиологичното отделение срещу трудов договор, работа на пълен работен ден или на смени и заплата от 987 лв.

Специализираната болница за рехабилитация (СБР) филиал Павел Баня търси да назначи двама лекари със специалност „Физикална и рехабилитационна медицина". Оттам предлагат трудов или граждански договор, работа на пълен работен ден или на смени и 1540 лв. заплата.

Обява има и от страна на Медицински център "Мединс - Св. Герасим Кефалонийски"в София. Оттам предлагат трудов или граждански договор, работа по персонален график и заплащане в размер на 70% от цената на прегледа.


Дават удостоверенията на обучените за ХЕМС

Дават удостоверенията на обучените за ХЕМС

Това ще се случи на официална церемония във ВМА на 30 май, казаха от здравното министерство
ИАМН проверява смъртен случай в Пловдив

ИАМН проверява смъртен случай в Пловдив

Причината е смъртта на 27-годишна жена в УМБАЛ "Св. Георги", майка й твърди, че това е станало заради липса на адекватна спешна помощ, от болницата отричат
Санкции за неявяване на профилактичен преглед

Санкции за неявяване на профилактичен преглед

Преди дни медицинските дружества и МЗ подписаха консенсус за намаляване на вредата от поведенческите рискови фактори с цел подобряване здравния статус на населението. Поредната инициатива на хартия ли ще се окаже той, попитахме проф. Христо Кожухаров.
Нов протест заради „Майчин дом”

Нов протест заради „Майчин дом”

Лекари и „Защита" искат срещи с всички парламентарни групи, внасят сигнала в прокуратурата до края на седмицата
Прокуратурата разследва случая с починалата родилката в Русе

Прокуратурата разследва случая с починалата родилката в Русе

Ще бъдат разпитани всички, имащи отношение към него, ще се изиска цялата документация от лечебното заведение, казват от държавното обвинение
Депутатите искат сметка за Майчин дом

Депутатите искат сметка за Майчин дом

Задължиха министър Меджидиев да им представи докладите от всички проверки в него за три години назад
Затягат контрола срещу райския газ

Затягат контрола срещу райския газ

Той ще влезе в Списък с опасни за здравето вещества, по този начин продажбата, притежанието и употребата му, ще бъдат преследвани от закона
В парламента си правят гавра с народа

В парламента си правят гавра с народа

Напълно възможно е след две седмици хората да останат без заплати заради липса на бюджет, казва Красимир Митов
Депутатите препитват МЗ и НЗОК

Депутатите препитват МЗ и НЗОК

Очаква се на днешния блиц-контрол вече да се яви служебният здравен министър и временно изпълняващата длъжността управител на НЗОК
Сезират прокуратурата за одита в Майчин дом

Сезират прокуратурата за одита в Майчин дом

Лекари от КАИЛ протестираха пред МЗ с искане за оставки на ръководството на болницата, но никой от ведомството не излезе дори да ги изслуша, докато техни колеги заявиха, че го подкрепят
1 2 3 4 5 ... 424 »
Преглед

На вашите въпроси отговарят специалистите от Болница "Тракия"

СПРАВОЧНИК
Смятате ли, че този път опитът за построяване на Национална детска болница ще се увенчае с успех?

Май 2023 Предишен Следващ